Kuchyňské drobnosti v tónech modré a bílé

Modrá uklidňuje a bílá působí sofistikovaně. Vaše kuchyně určitě nepohrdne ani jednou z nich, tím spíš, pokud je namixujete do tradičních i ultramoderních doplňků. Dopřejte si modro-bílé kuchyňské drobnosti a každé vaření se tak stane gurmánským i vizuálním zážitkem.

Kuchyňské drobnosti - barevná paleta v tónech modré

Kuchyňské drobnosti jménem dózy a dózičky

Kuchyně patří k nejvytíženějším místnostem domácnosti a neustále v ní doplňujeme zásoby. Jednou koření, jindy těstoviny nebo zásobu čajů. Udržte je v pořádku a čistotě díky praktickým dózám. My jsme zvolili plechovou variantu ve světlé barvě – jejich lakované provedení pěkně doplňuje lesklou stěnu a moderní nápisy přidaly na hravosti.

Kuchyňské drobnosti - bílé dózy s efektními nápisy.
Modrou a krémovou barvu můžete klidně okořenit výraznou oranžovou.
Kuchyňské drobnosti - retro dózy v bílé barvě.
1. Dóza Living Nostalgia 2. Dóza RigTig 3. Dóza Kitchen Craft

Ne babiččin, váš cibulák

Vyrostli jste v domácnosti zaplavené klasickým cibulákovým vzorem? Připomeňte si dětství s touto nesmrtelnou bílo-modrou kombinací, ale pohrajte si se vzory. Pozměňte lístečky nebo kvítky a díky tomu si užijte milovanou klasiku i bez nežádoucí staromódnosti.

Kuchyňské drobnosti - bílo-modrý cibulák a oranžové doplňky.
Bílo-modrých vzorů můžete v kuchyni vyzkoušet nespočet.
Kuchyňské drobnosti - moderní cibulákové vzory
1. Tanier Vintage Indigo 2. Miska Spot 3. Tanier Amanda

Dvě stě let stará tradice jménem Mason Cash

Milujete-li pečení, ve vaší výbavě nesmí chybět misky různých velikostí. Jedna na suché ingredience, druhá na vajíčka, třetí na finální promíchání anebo na krém… My našli záchranu v podobě doplňků Mason Cash. Pochází z Anglie, kde je už přes dvě století vyrábí ověřenými postupy, které nezklamou ani ty nejzkušenější cukráře.

Kameninová misa Mason Cash
Kameninové misky Mason Cash se nezměnily už od roku 1800.
Nádobí Mason Cash
1. Kameninová misa Baker Lane 2. Forma na dezerty 3. Kameninová misa Forest Stone

Komentáře

komentářů

Comments are closed.

Navigate